Biefstuk met champignons
Aan de slag
Roer de tijm door de uisnippers. Bestrijk een gourmetpannetje met olie en verhit het op het gourmetstel. Bak 2 à 3 reepjes biefstuk rondom bruin. Voeg na 1 minuut een theelepel rode-uisnippers toe en 4-6 stukjes champignons. Bak mee tot het begint te kleuren en breng op smaak met zout en peper.
Biefstuk met champignons
bijgerecht
null personen
270 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roer de tijm door de uisnippers. Bestrijk een gourmetpannetje met olie en verhit het op het gourmetstel. Bak 2 à 3 reepjes biefstuk rondom bruin. Voeg na 1 minuut een theelepel rode-uisnippers toe en 4-6 stukjes champignons. Bak mee tot het begint te kleuren en breng op smaak met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 theelepel tijm
1 rode ui
2 eetlepels olijfolie
600 g biefstuk
100 g kastanjechampignons
Dit heb je nodig
gourmetstel