Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het groen van de bosui in ringetjes en snijd het wit in stukjes (wel het onderkantje met de wortels verwijderen). Schep de aardappel, bietjes, appel, varkensfilet en witte stukjes bosui om in de ovenschaal. Schenk de bouillon en honing erbij. Breng pittig op smaak met peper. Dek de schotel vervolgens af met aluminiumfolie en laat hem in de oven in 30 minuten gaar worden. Bestrooi het gerecht voor het serveren met het groen van de bosui.
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
hoofdgerecht
null personen
330 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het groen van de bosui in ringetjes en snijd het wit in stukjes (wel het onderkantje met de wortels verwijderen). Schep de aardappel, bietjes, appel, varkensfilet en witte stukjes bosui om in de ovenschaal. Schenk de bouillon en honing erbij. Breng pittig op smaak met peper. Dek de schotel vervolgens af met aluminiumfolie en laat hem in de oven in 30 minuten gaar worden. Bestrooi het gerecht voor het serveren met het groen van de bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 bosuitjes
200 g aardappels
300 rode bietjes
1 appel
150 g varkensfiletlapjes
250 ml kippenbouillon
1 theelepel honing
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
ovenschaal inhoud ca. 1 liter