Lasagne met champignons en spek
bewaar
bewaar

Lasagne met champignons en spek

15 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan spekreepjes (zonder vet) 3 min. zachtjes bakken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Champignons door spekjes scheppen en 4 min. bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tomaten wassen en in plakken snijden. Laagje champignon-spekreepjes in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen, daarover laagje champignon-spekreepjes, tomaat en saus. Herhalen tot lasagnebladen op zijn. Met laagje saus eindigen. Met kaas bestrooien. Lasagne in midden van oven in 30 min. gaar en bruin laten worden. Lekker met groene salade en vinaigrettedressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagne met champignons en spek

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig