Lasagne met champignons en spek
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan spekreepjes (zonder vet) 3 min. zachtjes bakken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Champignons door spekjes scheppen en 4 min. bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tomaten wassen en in plakken snijden. Laagje champignon-spekreepjes in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen, daarover laagje champignon-spekreepjes, tomaat en saus. Herhalen tot lasagnebladen op zijn. Met laagje saus eindigen. Met kaas bestrooien. Lasagne in midden van oven in 30 min. gaar en bruin laten worden. Lekker met groene salade en vinaigrettedressing.
Lasagne met champignons en spek
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan spekreepjes (zonder vet) 3 min. zachtjes bakken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Champignons door spekjes scheppen en 4 min. bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tomaten wassen en in plakken snijden. Laagje champignon-spekreepjes in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen, daarover laagje champignon-spekreepjes, tomaat en saus. Herhalen tot lasagnebladen op zijn. Met laagje saus eindigen. Met kaas bestrooien. Lasagne in midden van oven in 30 min. gaar en bruin laten worden. Lekker met groene salade en vinaigrettedressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ duopakje magere spekreepjes
1 bakje champignons
500 g tomaten
1 pot besciamella kaassaus
1 pak lasagne
100 g gemalen oude kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet