Lintpasta met romige rivierkreeftjes
bewaar
bewaar

Lintpasta met romige rivierkreeftjes

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten). Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Tomaten met 1 el olie besprenkelen en 5 min. onder grill leggen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 min. zachtjes bakken. Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 min. bakken. MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten. Basilicumblaadjes in stukjes scheuren. Pasta over vier borden verdelen. Romige kreeftjes erop scheppen. Met basilicum bestrooien. Tomaten erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lintpasta met romige rivierkreeftjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig