Romige fruitpannenkoeken
bewaar
bewaar

Romige fruitpannenkoeken

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pannenkoekmix, vanillesuiker en 7 dl water tot glad beslag mixen. In koekenpan klontje boter verhitten en pannenkoeken bakken. Intussen appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en 3 eetlepels sap opvangen. MonChou in blokjes snijden. Fruit, MonChou, ananassap en rozijnen mengen. Pannenkoeken serveren met fruitmengsel. Lekker met suiker of stroop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige fruitpannenkoeken

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig