Pasta frittata met paddenstoelen
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten mee. Breng ze pittig op smaak met zout, peper, chilipoeder en de Italiaanse kruiden. Laat de spaghetti uitlekken. Meng de paddenstoelen door de spaghetti. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en schep hierin het spaghettimengsel. Klop de eieren los met de slagroom en de geitenkaas, breng op smaak met zout en peper en schenk dit over het spaghetti-mengsel. Laat het geheel afgedekt op matig vuur in 10-15 minuten gaar worden. Zodra de bovenkant droog is geworden, keer dan de frittata om met behulp van een bord en bak de andere zijde nog 3-4 minuten. Lekker met een groene salade.
Pasta frittata met paddenstoelen
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten mee. Breng ze pittig op smaak met zout, peper, chilipoeder en de Italiaanse kruiden. Laat de spaghetti uitlekken. Meng de paddenstoelen door de spaghetti. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en schep hierin het spaghettimengsel. Klop de eieren los met de slagroom en de geitenkaas, breng op smaak met zout en peper en schenk dit over het spaghetti-mengsel. Laat het geheel afgedekt op matig vuur in 10-15 minuten gaar worden. Zodra de bovenkant droog is geworden, keer dan de frittata om met behulp van een bord en bak de andere zijde nog 3-4 minuten. Lekker met een groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g volkoren spaghetti
5 eetlepels olijfolie
2 uien
1 teentje knoflook
500 g gemengde paddestoelen
1 theelepel chilipoeder
1 eetlepel Italiaanse kruiden
4 eieren
6 eetlepels slagroom
100 g harde geitenkaas