Tagliatelle met paddenstoelen
bewaar
bewaar

Tagliatelle met paddenstoelen

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout in 10 minuten beetgaar. Snijd de knoflook doormidden en wrijf de boterhammen ermee in. Rooster het brood in de broodrooster goudbruin.

Wrijf de paddenstoelen schoon met een zacht borsteltje en snijd ze in kwarten. Snipper de uien, snijd de rest van de knoflook fijn. Haal de blaadjes van de sla los.

Verhit de helft van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de paddenstoelen toe en bak 3-5 min. mee, blijf omscheppen. Voeg crème fraîche toe en roer dit erdoor, breng op smaak met zout en peper.

Schep de saus door de pasta. Snijd het geroosterde brood in blokjes. Klop een dressing van de rest van de olijfolie, citroensap, zout en peper en meng deze door de sla. Strooi de knoflookcroutons erover en serveer bij de paddenstoelenpasta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig