Kipcurry met sugar snaps
Gewokt, dus de groenten blijven lekker knapperig.
Aan de slag
Kook de sugar snaps in een laag kokend water in de wok in 3-4 min. beetgaar. Spoel in een zeef af onder koud water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes, ook het groen, in grove stukken. Snijd de paksoi in brede repen.
Droog de wok, verhit de olie erin en roerbak de kip op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar. Schep de bosui en de sugar snaps erdoor en roerbak nog 2 min. Voeg daarna de woknoedels en paksoi toe en verwarm nog 1-2 min.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Kipcurry met sugar snaps
Gewokt, dus de groenten blijven lekker knapperig.
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sugar snaps in een laag kokend water in de wok in 3-4 min. beetgaar. Spoel in een zeef af onder koud water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes, ook het groen, in grove stukken. Snijd de paksoi in brede repen.
Droog de wok, verhit de olie erin en roerbak de kip op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar. Schep de bosui en de sugar snaps erdoor en roerbak nog 2 min. Voeg daarna de woknoedels en paksoi toe en verwarm nog 1-2 min.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g sugarsnaps
3 bosuien
1 struik paksoi
3 el traditionele olijfolie
400 g Thaise kipfiletblokjes met citroengras
300 g zachte noodles
Dit heb je nodig
zeef