Gevulde paprika's met tomatenbrood
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui en teentje knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Paprika's wassen, halveren en van zaadlijsten ontdoen. Paprika's in ovenschaal leggen. Tofu, tomaat, ui en gesnipperde knoflook mengen en met zout en peper op smaak brengen. Mengsel in paprika's scheppen en met helft van olie besprenkelen. In ca. 20 min. in oven bakken. Brood in plakjes snijden. Teentje knoflook boven rest van olie uitknijpen en brood met knoflookolie besprenkelen. Laatste 5 min. in oven bruinbakken. Paprika's over vier borden verdelen en met brood serveren.
Gevulde paprika's met tomatenbrood
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui en teentje knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Paprika's wassen, halveren en van zaadlijsten ontdoen. Paprika's in ovenschaal leggen. Tofu, tomaat, ui en gesnipperde knoflook mengen en met zout en peper op smaak brengen. Mengsel in paprika's scheppen en met helft van olie besprenkelen. In ca. 20 min. in oven bakken. Brood in plakjes snijden. Teentje knoflook boven rest van olie uitknijpen en brood met knoflookolie besprenkelen. Laatste 5 min. in oven bruinbakken. Paprika's over vier borden verdelen en met brood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 teentjes knoflook
2 tomaten
4 gele paprika's
2 pakjes tofu pittig gekruid
6 eetlepels (olijf)olie
2 Pane Pomodore
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet