Spinaziesalade met spekjes en aardappel
bewaar
bewaar

Spinaziesalade met spekjes en aardappel

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, in blokjes snijden en 5 min. koken. Ui pellen en snipperen. In koekenpan margarine verhitten en aardappelblokjes met ui 15 min. bakken. In andere koekenpan spekreepjes knapperig bakken. In pan ruime hoeveelheid water met eieren aan de kook brengen. Als water kookt, eieren nog 8 min. koken. Eieren laten schrikken onder koud water, pellen en in plakjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten, spinazie en dressing mengen en over vier borden verdelen. Met ei garneren. Spekjes, aardappelblokjes en ui door elkaar scheppen en bij salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziesalade met spekjes en aardappel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig