Spiesen met Catalaanse worstjes
bewaar
bewaar

Spiesen met Catalaanse worstjes

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Kook de krielaardappeltjes in een pan met ruim kokend water en zout in 10 min. beetgaar. Giet af. Leg de braadworsten 5 min. in een pan met bijna kokend water en laat uitlekken. Snijd de paprika's in stukken van 2 x 2 cm. Rijg aan elke spies 1 krieltje, 1 stuk rode en gele paprika, een worstje, 1 stuk gele en rode paprika en 1 krieltje. Meng de knoflook in een kom met de olie, het paprikapoeder, de Provençaalse kruiden en peper naar smaak. Bestrijk de spiesen rondom met de knoflookolie, leg ze op het rooster en gril ze in 5-8 min. gaar. Keer regelmatig. Lekker met geroosterde cherry trostomaten. U kunt de spiesen een paar uur van te voren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spiesen met Catalaanse worstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig