Gemarineerde champignons
Aan de slag
Veeg champignons schoon met keukenpapier. Snipper ui en knoflook pellen en fijn . Breng champignons, ui, knoflook, citroensap, olie en Italiaanse kruiden in pan aan de kook en laat 2 à 3 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Haal van vuur af en knip peterselie fijn erboven en schep erdoor. Laat ca. 1 uur staan. Verdeel waterkers intussen over vier borden. Breng champignons opnieuw aan de kook. Zet vuur direct uit en verdeel champignons over borden met waterkers. Serveer met geroosterd witbrood.
Gemarineerde champignons
voorgerecht
null personen
160 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Veeg champignons schoon met keukenpapier. Snipper ui en knoflook pellen en fijn . Breng champignons, ui, knoflook, citroensap, olie en Italiaanse kruiden in pan aan de kook en laat 2 à 3 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Haal van vuur af en knip peterselie fijn erboven en schep erdoor. Laat ca. 1 uur staan. Verdeel waterkers intussen over vier borden. Breng champignons opnieuw aan de kook. Zet vuur direct uit en verdeel champignons over borden met waterkers. Serveer met geroosterd witbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakjes champignons
1 kleine ui
2 tenen knoflook
2 el citroensap
6 el olijfolie
1 tl italiaanse keukenkruiden
4 takjes peterselie
1 takje waterkers
Dit heb je nodig
keukenpapier