Gelderse worst met minikrieltjes
Aan de slag
Worst in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In grote koekenpan 4 el olie verhitten en krieltjes 8 min. bakken. Laatste 2 min. worst zachtjes meebakken. In wok rest van olie verhitten en groente en helft van bosui 5 min. roerbakken. Groente en krieltjes met worst door elkaar scheppen. Met zout en peper op smaak brengen.Met bosui garneren.
Gelderse worst met minikrieltjes
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Worst in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In grote koekenpan 4 el olie verhitten en krieltjes 8 min. bakken. Laatste 2 min. worst zachtjes meebakken. In wok rest van olie verhitten en groente en helft van bosui 5 min. roerbakken. Groente en krieltjes met worst door elkaar scheppen. Met zout en peper op smaak brengen.Met bosui garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g Gelderse worst
3 bosuitjes
6 eetlepels (zonnebloem)olie
1 zak minikrieltjes
2 zakken Hollandse roerbakmix
Dit heb je nodig
wok