Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Sugarsnaps en broccoli schoonmaken. Broccoli in kleine roosjes verdelen en stelen in stukken snijden. Ui pellen en snipperen. In steelpan margarine verhitten en ui fruiten. Krieltjes 5 min. koken. Laatste 3 min. broccoli en sugarsnaps meekoken. Goed laten uitlekken. Roomkaas en slagroom door ui roeren en verwarmen tot roomkaas vloeibaar is. Met zout en peper op smaak brengen. Groenten en krieltjes in ovenschaal scheppen en kaasmengsel erover schenken. Schotel in midden van oven in 15 min. gaar laten worden. Lekker met tomatensalade.
Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
25 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Sugarsnaps en broccoli schoonmaken. Broccoli in kleine roosjes verdelen en stelen in stukken snijden. Ui pellen en snipperen. In steelpan margarine verhitten en ui fruiten. Krieltjes 5 min. koken. Laatste 3 min. broccoli en sugarsnaps meekoken. Goed laten uitlekken. Roomkaas en slagroom door ui roeren en verwarmen tot roomkaas vloeibaar is. Met zout en peper op smaak brengen. Groenten en krieltjes in ovenschaal scheppen en kaasmengsel erover schenken. Schotel in midden van oven in 15 min. gaar laten worden. Lekker met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g sugar snaps
500 g broccoli
1 ui
1 eetlepel (vloeibare) margarine
1 duopak krieltjes
1 doosje verse roomkaas
1 pakje slagroom
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet