Mexicaanse kipschotel met saffraanrijst
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Kipfilet in reepjes snijden en met cajunkruiden bestrooien. In braadpan olie verhitten. Uien 1 min. fruiten. Kipfilet toevoegen en in 5 min. gaar en bruin bakken. Groenten en bonen laten uitlekken en door kip scheppen, 2 min. meeverwarmen. Rijst na afgieten door mengsel scheppen en met zout, peper en cajunkruiden op smaak brengen. Tomaten wassen en in partjes snijden. Rijstschotel in schaal opdienen en garneren met tomaten. Lekker met kropsla met yoghurtdressing.
Mexicaanse kipschotel met saffraanrijst
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Kipfilet in reepjes snijden en met cajunkruiden bestrooien. In braadpan olie verhitten. Uien 1 min. fruiten. Kipfilet toevoegen en in 5 min. gaar en bruin bakken. Groenten en bonen laten uitlekken en door kip scheppen, 2 min. meeverwarmen. Rijst na afgieten door mengsel scheppen en met zout, peper en cajunkruiden op smaak brengen. Tomaten wassen en in partjes snijden. Rijstschotel in schaal opdienen en garneren met tomaten. Lekker met kropsla met yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak gele rijst
2 uien
2 kipfilets
2 theelepels cajunkruiden
4 eetlepels zonnebloemolie
1 blikje Mexicomelange
1 blikje kidneybonen
4 tomaten