Thaise kipschotel uit de wok
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en maak de sperziebonen schoon. Kook de bonen in 4 min. beetgaar en giet af.
Verhit de helft van de olie in een wok en bak de ui 2 min. Voeg de sperziebonen toe en bak 3 min. mee. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip 5 min. Roer de woksaus door de sperziebonen en warm 1 min. mee. Knip de koriander fijn. Serveer de rijst met de sperziebonen en kip en bestrooi met de koriander.
Thaise kipschotel uit de wok
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en maak de sperziebonen schoon. Kook de bonen in 4 min. beetgaar en giet af.
Verhit de helft van de olie in een wok en bak de ui 2 min. Voeg de sperziebonen toe en bak 3 min. mee. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip 5 min. Roer de woksaus door de sperziebonen en warm 1 min. mee. Knip de koriander fijn. Serveer de rijst met de sperziebonen en kip en bestrooi met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
1 ui
600 g verse sperziebonen
4 el zonnebloemolie
300 g Thaise kipfiletblokjes
75 ml verse woksaus groene curry
8 g verse koriander
Dit heb je nodig
wok