Knoflookspaghetti met rucola en noten
Aan de slag
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Walnoten hakken. Stoomgroenten na elkaar in 5 min. in magnetron, op hoogste stand, verwarmen. In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 min. zacht verhitten. Knoflookolie door spaghetti scheppen. Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen. Lekker met een pittige geraspte kaas.
Knoflookspaghetti met rucola en noten
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Walnoten hakken. Stoomgroenten na elkaar in 5 min. in magnetron, op hoogste stand, verwarmen. In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 min. zacht verhitten. Knoflookolie door spaghetti scheppen. Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen. Lekker met een pittige geraspte kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
150 g walnoten
2 schaaltjes Italiaanse stoomgroentemix
2 eetlepels olijfolie
4 theelepels knoflook
1 zakje rucolasla