Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en fijnsnipperen. Tartaar mengen met ui, knoflookpeper, zout, paneermeel en ei. Van mengsel kleine balletjes vormen. In braadpan margarine verhitten. Balletjes in 10 min. gaar en bruin bakken. Broccoli schoonmaken en in weinig water in 5 min. beetgaar koken. Balletjes uit pan halen en warmhouden. Crème fraîche bij bakvet roeren en 1 min. meeverwarmen. Balletjes met saus, rijst en broccoli serveren. Bord met gemalen knoflookpeper garneren.
Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en fijnsnipperen. Tartaar mengen met ui, knoflookpeper, zout, paneermeel en ei. Van mengsel kleine balletjes vormen. In braadpan margarine verhitten. Balletjes in 10 min. gaar en bruin bakken. Broccoli schoonmaken en in weinig water in 5 min. beetgaar koken. Balletjes uit pan halen en warmhouden. Crème fraîche bij bakvet roeren en 1 min. meeverwarmen. Balletjes met saus, rijst en broccoli serveren. Bord met gemalen knoflookpeper garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snelkookrijst
1 ui
1 schaal rundertartaar
2 theelepels knoflookpeper
2 eetlepels paneermeel
1 ei
3 eetlepels vloeibare margarine
600 g broccoli
1 bekertje crème fraîche