Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli
bewaar
bewaar

Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en fijnsnipperen. Tartaar mengen met ui, knoflookpeper, zout, paneermeel en ei. Van mengsel kleine balletjes vormen. In braadpan margarine verhitten. Balletjes in 10 min. gaar en bruin bakken. Broccoli schoonmaken en in weinig water in 5 min. beetgaar koken. Balletjes uit pan halen en warmhouden. Crème fraîche bij bakvet roeren en 1 min. meeverwarmen. Balletjes met saus, rijst en broccoli serveren. Bord met gemalen knoflookpeper garneren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig