Muesli-kaneelmuffins
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Roer in een grote kom zelfrijzend bakmeel, muesli, suiker, kaneel en winterwortel door elkaar. Klop in een andere kom de eieren los met de melk. Smelt de boter en roer deze met de losgeklopte eieren door het mueslimengsel. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Bak de muffins in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.
Cupcakes maken
Instructievideo - 08:15 min.
Muesli-kaneelmuffins
nagerecht
null personen
585 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Roer in een grote kom zelfrijzend bakmeel, muesli, suiker, kaneel en winterwortel door elkaar. Klop in een andere kom de eieren los met de melk. Smelt de boter en roer deze met de losgeklopte eieren door het mueslimengsel. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Bak de muffins in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g zelfrijzend bakmeel
150 g muesli
75 g suiker
2 theelepels kaneel
1 winterwortel
2 eieren
100 ml melk
75 g boter
Dit heb je nodig
muffinvorm met 12 holtes, ingevet