Rijst met kerriesaus en banaan
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook in een pan de erwtjes zachtjes 2-4 min. Snijd de banaan in plakjes. Doe de melk en mix voor kerrie roomsaus in een pannetje. Breng al roerend met een garde aan de kook.
Roer de banaan en pinda's door de saus en verwarm. Verdeel de rijst over borden, giet de kerriesaus erover en serveer de erwtjes ernaast.
Rijst met kerriesaus en banaan
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook in een pan de erwtjes zachtjes 2-4 min. Snijd de banaan in plakjes. Doe de melk en mix voor kerrie roomsaus in een pannetje. Breng al roerend met een garde aan de kook.
Roer de banaan en pinda's door de saus en verwarm. Verdeel de rijst over borden, giet de kerriesaus erover en serveer de erwtjes ernaast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g witte snelkookrijst
450 g fijne diepvries tuinerwten
4 bananen
250 ml halfvolle melk
36 g kerrie roomsaus
125 g ongezouten pinda's