Gemengde salade met yoghurt-dilledressing
Aan de slag
Tuinbonen in klein bodempje water met 1/2 tl zout 5 min. koken, afgieten en laten afkoelen. In kom yoghurt met dille, komijn en bieslook door elkaar roeren. Dressing met zout en peper op smaak brengen. Komkommer in de lengte halveren. Met lepel zaadjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden. IJsbergsla, komkommer en radijs door elkaar scheppen en over vier borden verdelen. Tuinbonen met yoghurt mengen en over salade scheppen.
Gemengde salade met yoghurt-dilledressing
null personen
70 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tuinbonen in klein bodempje water met 1/2 tl zout 5 min. koken, afgieten en laten afkoelen. In kom yoghurt met dille, komijn en bieslook door elkaar roeren. Dressing met zout en peper op smaak brengen. Komkommer in de lengte halveren. Met lepel zaadjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden. IJsbergsla, komkommer en radijs door elkaar scheppen en over vier borden verdelen. Tuinbonen met yoghurt mengen en over salade scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tuinbonen
200 ml biogarde yoghurt
15 g verse dille
1 theelepel gemalen komijn
10 sprietjes bieslook
1 snackkomkommer
½ krop ijsbergsla
1 bosje radijs