Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief
Aan de slag
In braadpan 2 el margarine verwarmen. Venkel, wortel en tijm hierin afgedekt op laag vuur smoren. Krieltjes in 10 min. gaarkoken in water met zout. In koekenpan rest van margarine verhitten en rosbieflapjes in 2 min. rondom bruin en gaar bakken. Krieltjes afgieten en peterselie erdoor scheppen. Gesmoorde groenten op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliekrieltjes en rosbief.
Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan 2 el margarine verwarmen. Venkel, wortel en tijm hierin afgedekt op laag vuur smoren. Krieltjes in 10 min. gaarkoken in water met zout. In koekenpan rest van margarine verhitten en rosbieflapjes in 2 min. rondom bruin en gaar bakken. Krieltjes afgieten en peterselie erdoor scheppen. Gesmoorde groenten op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliekrieltjes en rosbief.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels vloeibare margarine
600 g venkel
150 g worteltjes
½ theelepel gedroogde tijm
700 g panklare krieltjes
500 g rosbieflapjes à la minute
15 g verse peterselie