Tofusaté
bewaar
bewaar

Tofusaté

30 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Zilvervliesrijst in 20 min. in open pan gaarkoken, daarna van vuur af 5 min. in gesloten pan laten nastomen. Tofu, peper, knoflook en 3 el olie door elkaar scheppen en 5 min. laten staan. In braadpan rest van olie verhitten. Ui 1 min. fruiten. Sperziebonen toevoegen en meebakken. Na 3 min. 200 ml water met 1/2 tl zout toevoegen. Bonen aan de kook brengen, 8 min. laten koken en afgieten. In koekenpan tofu met marinade in 10 min. knapperig bakken. In steelpan melk met pindakaas verhitten, tot satésaus roeren en op smaak brengen met zout, peper, komijn en ketjap. Rijst met sperziebonen en satésaus over vier borden verdelen. Tofu op saus scheppen. Gerecht bestrooien met munt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tofusaté

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig