Broodje courgette
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 9 min. volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Grillpan verwarmen. Courgette aan beide kanten dun bestrijken met olie en bestrooien met Provençaalse kruiden en peper. Courgetteplakken in grillpan 5 min. roosteren, halverwege keren. Courgette met zout, peper en azijn op smaak brengen. Pistolets halveren en met tomatentapenade besmeren. Courgette op tapenadepistolets leggen.
Broodje courgette
null personen
475 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 9 min. volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Grillpan verwarmen. Courgette aan beide kanten dun bestrijken met olie en bestrooien met Provençaalse kruiden en peper. Courgetteplakken in grillpan 5 min. roosteren, halverwege keren. Courgette met zout, peper en azijn op smaak brengen. Pistolets halveren en met tomatentapenade besmeren. Courgette op tapenadepistolets leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 meergranenpistolets
1 courgette
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel Provençaalse kruiden
1 eetlepel ciderazijn
100 g tomatentapenade
Dit heb je nodig
grillpan