Salade met gebakken kip en frambozen
bewaar
bewaar

Salade met gebakken kip en frambozen

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Frambozen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Kip met zout en peper bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en kipfilet in 10 min. rondom bruin en gaar bakken. Van frambozen 100 g pureren en samen met rest van olie en 1 el azijn, suiker, zout en peper dressing roeren. Sla schoonmaken, blad in grove stukken scheuren, wassen en goed laten uitlekken. Appel wassen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Kip in plakjes snijden. Sla met rucola, appel en dressing mengen en over vier borden verdelen. Garneren met kip en rest van frambozen. Met pistolets serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade met gebakken kip en frambozen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig