Kabeljauw met curry-kokossaus
Aan de slag
Vis volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In steelpan 2 el curry pasta met kokosmelk mengen en zachtjes verwarmen. Vis droogdeppen en door bloem wentelen. In koekenpan 2 el olie verhitten en vis 8 min. bakken. Tomaten aan saus toevoegen en meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. In wok rest van olie verhitten, groenten 5 min. wokken en met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vis, saus en groenten serveren.
Kabeljauw met curry-kokossaus
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
25 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Vis volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In steelpan 2 el curry pasta met kokosmelk mengen en zachtjes verwarmen. Vis droogdeppen en door bloem wentelen. In koekenpan 2 el olie verhitten en vis 8 min. bakken. Tomaten aan saus toevoegen en meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. In wok rest van olie verhitten, groenten 5 min. wokken en met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vis, saus en groenten serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kabeljauwfilets
300 g snelkookrijst
3 tomaten
2 eetlepels kruidenpasta
1 pakje romige kokosmelk
4 eetlepels bloem
4 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Chinese groentemix
Dit heb je nodig
wok