Geitenkaastaartje
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de deegplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de plakken geitenkaas verticaal voorzichtig doormidden (zodat 4 ronde plakken ontstaan) en leg ze in het midden van de plakjes deeg. Vouw het deeg rond de geitenkaas omhoog en bestrijk de buitenkant dun met olie. Bak de geitenkaastaartjes in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en gaar. Roer de tijmblaadjes door de marmelade. Leg de taartjes op vier borden en strijk de marmelade erover uit.
Geitenkaastaartje
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de deegplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de plakken geitenkaas verticaal voorzichtig doormidden (zodat 4 ronde plakken ontstaan) en leg ze in het midden van de plakjes deeg. Vouw het deeg rond de geitenkaas omhoog en bestrijk de buitenkant dun met olie. Bak de geitenkaastaartjes in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en gaar. Roer de tijmblaadjes door de marmelade. Leg de taartjes op vier borden en strijk de marmelade erover uit.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes bladerdeeg
2 plakken zachte geitenkaas
½ zakje verse tijm
4 eetlepels sinaasappelmarmelade
1 eetlepel olijfolie
Dit heb je nodig
bakpapier