Geitenkaastaartje
bewaar
bewaar

Geitenkaastaartje

10 min. bereiden / 20 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de deegplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de plakken geitenkaas verticaal voorzichtig doormidden (zodat 4 ronde plakken ontstaan) en leg ze in het midden van de plakjes deeg. Vouw het deeg rond de geitenkaas omhoog en bestrijk de buitenkant dun met olie. Bak de geitenkaastaartjes in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en gaar. Roer de tijmblaadjes door de marmelade. Leg de taartjes op vier borden en strijk de marmelade erover uit.

algemeenOok lekker in plaats van sinaasappelmarmelade is abrikozenjam of gemberjam.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geitenkaastaartje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig