Zeeschnitzel met honing-mosterddressing
bewaar
bewaar

Zeeschnitzel met honing-mosterddressing

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen en met weinig zout in 20 min. gaar koken. Ei in 8 min. hard koken en laten afkoelen. In koekenpan margarine verhitten en vis 8 min. bakken. Sla schoonmaken en blad in stukjes scheuren. Ui pellen en snipperen. In kom sla, ui en dressing mengen. Ei in plakjes snijden en over sla verdelen. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis met saus, aardappels en sla serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zeeschnitzel met honing-mosterddressing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig