Zeeschnitzel met honing-mosterddressing
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en met weinig zout in 20 min. gaar koken. Ei in 8 min. hard koken en laten afkoelen. In koekenpan margarine verhitten en vis 8 min. bakken. Sla schoonmaken en blad in stukjes scheuren. Ui pellen en snipperen. In kom sla, ui en dressing mengen. Ei in plakjes snijden en over sla verdelen. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis met saus, aardappels en sla serveren.
Zeeschnitzel met honing-mosterddressing
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en met weinig zout in 20 min. gaar koken. Ei in 8 min. hard koken en laten afkoelen. In koekenpan margarine verhitten en vis 8 min. bakken. Sla schoonmaken en blad in stukjes scheuren. Ui pellen en snipperen. In kom sla, ui en dressing mengen. Ei in plakjes snijden en over sla verdelen. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis met saus, aardappels en sla serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappels
1 ei
2 eetlepels vloeibare margarine
1 pak zeeschnitzels
1 kropsla
1 ui
5 eetlepels honing-mosterddressing
1 zakje vis-dillesaus