Pannenkoekjes met aardbei en bosbes
bewaar
bewaar

Pannenkoekjes met aardbei en bosbes

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In kom bakmeel met melk, ei en mespunt zout tot glad beslag kloppen. In koekenpan helft van boter verhitten en met soeplepel 3 porties beslag los van elkaar in pan schenken. Kleine pannenkoekjes in 2 min. per kant goudbruin bakken. Op dezelfde manier met rest van boter nog 3 kleine pannenkoekjes bakken. Op twee borden elk een stapeltje van 3 pannenkoekjes leggen. Kaneelsiroop erover schenken en fruit erover verdelen. Yoghurt losroeren en erop of ernaast scheppen.

algemeenVervang de yoghurt met bosvruchten door vanillekwark.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pannenkoekjes met aardbei en bosbes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig