Penne met rundvlees en venkel
bewaar
bewaar

Penne met rundvlees en venkel

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Water koken. Vleestomaten kruislings insnijden en onderdompelen in kokend water. Velletjes verwijderen en tomaten in stukjes snijden. Harde delen van venkel verwijderen. Venkel wassen en in plakjes snijden. Penne koken volgens aanwijzing op verpakking. In tussentijd helft margarine in pan verhitten, tomaten, venkel en zout toevoegen. Venkel in 15 min. met deksel op pan gaarsmoren. In koekenpan rest van margarine verhitten. Runderreepjes bestrooien met peper en bruin en gaar bakken. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door venkelmengsel roeren. Gorgonzola toevoegen en laten smelten. Pasta op borden scheppen. Venkelmengsel erover verdelen en runderreepjes er bovenop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met rundvlees en venkel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig