Penne met rundvlees en venkel
Aan de slag
Water koken. Vleestomaten kruislings insnijden en onderdompelen in kokend water. Velletjes verwijderen en tomaten in stukjes snijden. Harde delen van venkel verwijderen. Venkel wassen en in plakjes snijden. Penne koken volgens aanwijzing op verpakking. In tussentijd helft margarine in pan verhitten, tomaten, venkel en zout toevoegen. Venkel in 15 min. met deksel op pan gaarsmoren. In koekenpan rest van margarine verhitten. Runderreepjes bestrooien met peper en bruin en gaar bakken. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door venkelmengsel roeren. Gorgonzola toevoegen en laten smelten. Pasta op borden scheppen. Venkelmengsel erover verdelen en runderreepjes er bovenop leggen.
Penne met rundvlees en venkel
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Water koken. Vleestomaten kruislings insnijden en onderdompelen in kokend water. Velletjes verwijderen en tomaten in stukjes snijden. Harde delen van venkel verwijderen. Venkel wassen en in plakjes snijden. Penne koken volgens aanwijzing op verpakking. In tussentijd helft margarine in pan verhitten, tomaten, venkel en zout toevoegen. Venkel in 15 min. met deksel op pan gaarsmoren. In koekenpan rest van margarine verhitten. Runderreepjes bestrooien met peper en bruin en gaar bakken. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door venkelmengsel roeren. Gorgonzola toevoegen en laten smelten. Pasta op borden scheppen. Venkelmengsel erover verdelen en runderreepjes er bovenop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 vleestomaten
2 venkelknollen
300 g penne rigate
4 eetlepels vloeibare margarine
1 schaal runderreepjes
2 theelepels aardappelzetmeel
100 g gorgonzola