Kipschnitzel
Dat heerlijke korstje maak je makkelijk zelf, van beschuit, kaas en ei.
Aan de slag
Leg de kipfilet tussen 2 lagen plasticfolie, sla plat met een deegroller tot ze zo dun zijn als schnitzels.
Verkruimel de beschuiten. Meng op een groot bord de kaas met beschruitkruim, peper en zout. Klop in een diep bord de eieren los. Wentel de kip eerst door het ei en daarna door het kaasmengsel.
Verhit in een ruime koekenpan de olie en bak de schnitzels op matig vuur 4-5 min. per kant bruin en gaat. Lekker bij spaghetti met tomatensaus en een groene salade.
Kipschnitzel
Dat heerlijke korstje maak je makkelijk zelf, van beschuit, kaas en ei.
hoofdgerecht
null personen
360 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Leg de kipfilet tussen 2 lagen plasticfolie, sla plat met een deegroller tot ze zo dun zijn als schnitzels.
Verkruimel de beschuiten. Meng op een groot bord de kaas met beschruitkruim, peper en zout. Klop in een diep bord de eieren los. Wentel de kip eerst door het ei en daarna door het kaasmengsel.
Verhit in een ruime koekenpan de olie en bak de schnitzels op matig vuur 4-5 min. per kant bruin en gaat. Lekker bij spaghetti met tomatensaus en een groene salade.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kipfilets
2 beschuiten
75 g geraspte oude kaas
2 middelgrote eieren
4 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
vershoudfolie