Romige strikjespasta met spek en erwten
bewaar
bewaar

Romige strikjespasta met spek en erwten

Moet je meteen na werk ergens heen? Dit snelle pastagerecht is gelukkig in 15 minuten klaar.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de farfalle in ruim water met zout volgens aanwijzingen op verpakking beetgaar. Klop in een kom de eieren los met de slagroom. Breng op smaak met zout en peper. Haal de plakken ontbijtspek los en snijd ze in stukjes.

Verhit de olie in een koekenpan en bak het spek op matig vuur knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd de bevroren tuinerwten toe aan de farfalle.

Giet de pasta en erwten af en roer het ei-roommengsel er direct door. Warm de pasta nog 2 min. op laag vuur door, zodat het ei rond de pasta stolt. Schep de stukjes spek erdoor en strooi de kaas erover. Lekker met veldsla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige strikjespasta met spek en erwten

Moet je meteen na werk ergens heen? Dit snelle pastagerecht is gelukkig in 15 minuten klaar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig