Flensjes met bananenkwark en sinaasappel
Aan de slag
Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels. Snijd de sinaasappels in plakken. Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de plakken naast elkaar in de pan en bak 3 min. Keer de plakken, bestrooi met 1 el vanillesuiker en laat de suiker in 3 min. smelten.
Pel ondertussen de banaan en prak fijn met een vork. Meng de kwark en de rest van de vanillesuiker door de bananenpuree. Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel de bananenkwark en sinaasappel over de pannenkoeken.
Pannenkoeken bakken
Instructievideo - 02:02 min.
Flensjes met bananenkwark en sinaasappel
nagerecht
null personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels. Snijd de sinaasappels in plakken. Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de plakken naast elkaar in de pan en bak 3 min. Keer de plakken, bestrooi met 1 el vanillesuiker en laat de suiker in 3 min. smelten.
Pel ondertussen de banaan en prak fijn met een vork. Meng de kwark en de rest van de vanillesuiker door de bananenpuree. Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel de bananenkwark en sinaasappel over de pannenkoeken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 handsinaasappels
15 g boter
2 zakjes vanillesuiker
1 banaan
250 g magere kwark
4 ambachtelijke pannenkoeken naturel