Aardappelkoekjes met zalm
bewaar
bewaar

Aardappelkoekjes met zalm

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, grof raspen en met schone theedoek droogdeppen. Ui fijn snijden. Aardappelrasp, ui, ei, zout en peper in kom mengen. In koekenpan olie verhitten. Van aardappelmengsel 4 grote aardappelkoeken bakken. Porties platdrukken en aan beide kanten knapperig en bruin bakken. Dille fijn knippen, 4 takjes achterhouden voor garnering. Halvanaise met fijngehakte dille mengen. Zalm laten uitlekken en vel en graatjes verwijderen. Op vier borden aardappelkoekjes leggen en halvanaise erover verdelen. Zalm hierop leggen en met takje dille garneren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelkoekjes met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig