Groentepuntjes met kerriesaus
Aan de slag
Roer het kerriepoeder door de mayonaise. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de groenteburgers in 2-3 minuten per kant gaar en krokant. Neem de groenteburgers uit de pan en snijd ze elk in 6 punten. Schep op elk puntje 1 theelepel kerriesaus en garneer met een toefje tuinkers. Serveer de groentepunten koud of warm.
Groentepuntjes met kerriesaus
null porties
235 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roer het kerriepoeder door de mayonaise. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de groenteburgers in 2-3 minuten per kant gaar en krokant. Neem de groenteburgers uit de pan en snijd ze elk in 6 punten. Schep op elk puntje 1 theelepel kerriesaus en garneer met een toefje tuinkers. Serveer de groentepunten koud of warm.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 theelepel kerriepoeder
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel olijfolie
4 groenteburgers
0 tuinkers