Vissticks met tomaten-kokossaus
bewaar
bewaar

Vissticks met tomaten-kokossaus

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. In hapjespan met anti-aanbaklaag helft van olie uit blikje ansjovis verhitten. Ansjovis, ui en kappertjes toevoegen en 3 min. op matig vuur bakken. Tomatenblokjes (incl. vocht) en kokosmelk erbij doen en aan de kook brengen. Tomaten-kokossaus 15 min. op laag vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. In pan met anti-aanbaklaag rest van olie uit blikje ansjovis verwarmen en hierin vissticks bereiden volgens aanwijzing op verpakking. Rijst, vissticks en sperziebonen over vier borden verdelen, saus ernaast en erover scheppen.

algemeenprijs per persoon 1.70 (in november/december 2005)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vissticks met tomaten-kokossaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig