Fish and chips
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175°C. Aardappels op met bakpapier beklede bakplaat leggen en omscheppen met 2 el olie en paprikapoeder. Aardappels in oven in 60-75 min. gaarbakken, af en toe omscheppen. Kool mengen met appel, halvanaise en yoghurt en op smaak brengen met kerriepoeder, zout en peper. Ei loskloppen met zout en peper. Kabeljauwrepen achtereenvolgens door ei en paneermeel wentelen. In koekenpan rest van olie verhitten. Vis in 6-8 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Vis laten uitlekken op keukenpapier. Visrepen serveren met gebakken aardappels en koolsalade.
Fish and chips
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175°C. Aardappels op met bakpapier beklede bakplaat leggen en omscheppen met 2 el olie en paprikapoeder. Aardappels in oven in 60-75 min. gaarbakken, af en toe omscheppen. Kool mengen met appel, halvanaise en yoghurt en op smaak brengen met kerriepoeder, zout en peper. Ei loskloppen met zout en peper. Kabeljauwrepen achtereenvolgens door ei en paneermeel wentelen. In koekenpan rest van olie verhitten. Vis in 6-8 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Vis laten uitlekken op keukenpapier. Visrepen serveren met gebakken aardappels en koolsalade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappels
6 eetlepels olijfolie
1 theelepel paprikapoeder
400 g Chinese kool
2 appels
2 eetlepels halvanaise
4 eetlepels yoghurt
1 theelepel kerriepoeder
1 ei
400 g kabeljauwfilet
4 eetlepels paneermeel