Mie met varkensvlees
Aan de slag
Halveer de peultjes. Kook de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking; kook de peultjes de laatste 2 min. mee. Giet de mie en peultjes af. Verhit in een wok de olie en roerbak de varkensreepjes ca. 2 min. Schep het vlees op een bord. Roerbak vervolgens in de wok de knoflook, bosui en rode peper ca. 1 min. Schep het vlees erdoor en voeg de vijfkruidenpoeder, de sojasaus en het citroensap toe. Meng de peultjes en mie erdoor en warm het gerecht nog heel even door. Verdeel de mie over 4 kommetjes of bakjes.
Mie met varkensvlees
hoofdgerecht
null personen
458 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de peultjes. Kook de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking; kook de peultjes de laatste 2 min. mee. Giet de mie en peultjes af. Verhit in een wok de olie en roerbak de varkensreepjes ca. 2 min. Schep het vlees op een bord. Roerbak vervolgens in de wok de knoflook, bosui en rode peper ca. 1 min. Schep het vlees erdoor en voeg de vijfkruidenpoeder, de sojasaus en het citroensap toe. Meng de peultjes en mie erdoor en warm het gerecht nog heel even door. Verdeel de mie over 4 kommetjes of bakjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g peultjes
250 g mienestjes
2 el olie
350 g varkensreepjes
1 teen knoflook
1 zakje bosui
1 rode peper
1 tl vijfkruidenpoeder
4 el sojasaus
1 el citroensap