Mie met varkensvlees
bewaar
bewaar

Mie met varkensvlees

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de peultjes. Kook de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking; kook de peultjes de laatste 2 min. mee. Giet de mie en peultjes af. Verhit in een wok de olie en roerbak de varkensreepjes ca. 2 min. Schep het vlees op een bord. Roerbak vervolgens in de wok de knoflook, bosui en rode peper ca. 1 min. Schep het vlees erdoor en voeg de vijfkruidenpoeder, de sojasaus en het citroensap toe. Meng de peultjes en mie erdoor en warm het gerecht nog heel even door. Verdeel de mie over 4 kommetjes of bakjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mie met varkensvlees

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig