IJshartjes
Elk laagje is met liefde gemaakt.
Aan de slag
Laat het ijs 5 min. staan, zodat het zachter wordt.
Snijd 5 dikke plakken van 2 cm van de cake en steek uit elke plak met de uitsteekvorm een hartje uit. Bedek de cake in de hartvorm met sorbetijs en neem de vorm er voorzichtig af. Bewaar tot gebruik in vriezer. Maak zo nog 4 ijshartjes.
Neem de ijsharten uit de diepvries, garneer ze met frambozen en serveer direct.
IJshartjes
Instructievideo - 01:02 min.
IJshartjes
Elk laagje is met liefde gemaakt.
nagerecht
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat het ijs 5 min. staan, zodat het zachter wordt.
Snijd 5 dikke plakken van 2 cm van de cake en steek uit elke plak met de uitsteekvorm een hartje uit. Bedek de cake in de hartvorm met sorbetijs en neem de vorm er voorzichtig af. Bewaar tot gebruik in vriezer. Maak zo nog 4 ijshartjes.
Neem de ijsharten uit de diepvries, garneer ze met frambozen en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 l bosvruchtensorbetijs
400 g grootmoeders cake
100 g verse frambozen
Dit heb je nodig
hartvormpjes