Kip met yoghurt en olijven
Aan de slag
In pan met kokend water sperziebonen in 8-10 min. beetgaar koken. In wok olie verhitten en kipblokjes met knoflook en olijven 3-4 min. roerbakken. Intussen in schaal couscous met 425 ml kokend water 5 min. wellen. Yoghurt door kip roeren en gerecht nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Koriander grof hakken en helft door yoghurtkip scheppen. Sperziebonen afgieten. Couscous in vier diepe borden scheppen en kip met yoghurtsaus erover verdelen. Sperziebonen ernaast scheppen. Rest van koriander erover strooien.
Kip met yoghurt en olijven
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan met kokend water sperziebonen in 8-10 min. beetgaar koken. In wok olie verhitten en kipblokjes met knoflook en olijven 3-4 min. roerbakken. Intussen in schaal couscous met 425 ml kokend water 5 min. wellen. Yoghurt door kip roeren en gerecht nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Koriander grof hakken en helft door yoghurtkip scheppen. Sperziebonen afgieten. Couscous in vier diepe borden scheppen en kip met yoghurtsaus erover verdelen. Sperziebonen ernaast scheppen. Rest van koriander erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak gebroken sperziebonen
3 eetlepels olie
1 schaaltje kipfiletblokjes
1 eetlepel gehakte knoflook
2 eetlepels zwarte olijven zonder pit
250 g couscous
200 ml volle yoghurt
1 zakje verse koriander
Dit heb je nodig
wok