Pasta met vegetarische balletjes en tomaat
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie met ui 2 min. zacht bakken. Balletjes en saus toevoegen en balletjes in saus door en door heet laten worden. Sperziebonen in ca. 6 min. beetgaar koken. Olijven en kappertjes door saus roeren en 1 min. meeverhitten. Penne serveren met saus en sperziebonen.
Pasta met vegetarische balletjes en tomaat
hoofdgerecht
null personen
880 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie met ui 2 min. zacht bakken. Balletjes en saus toevoegen en balletjes in saus door en door heet laten worden. Sperziebonen in ca. 6 min. beetgaar koken. Olijven en kappertjes door saus roeren en 1 min. meeverhitten. Penne serveren met saus en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g penne
1 ui
4 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes vegetarische balletjes
2 potten pastasaus Toscana
1 zak gebroken sperziebonen
100 g zwarte olijven
2 eetlepels kappertjes