Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
Aan de slag
Bouillon aan de kook brengen. Ui pellen en snipperen. Gember schillen en wortel in kleine stukjes snijden. Shii-take schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en gember 1 min. roerbakken. roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Shii-take en andijvie toevoegen en 2 min. mee roerbakken. Bouillon bij groentemengsel voegen, mihoen erboven in stukken breken, geheel aan de kook brengen en 1 min. laten doorkoken. Soep met zout en peper op smaak brengen. Lekker met een scheutje ketjap en emping.
Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bouillon aan de kook brengen. Ui pellen en snipperen. Gember schillen en wortel in kleine stukjes snijden. Shii-take schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en gember 1 min. roerbakken. roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Shii-take en andijvie toevoegen en 2 min. mee roerbakken. Bouillon bij groentemengsel voegen, mihoen erboven in stukken breken, geheel aan de kook brengen en 1 min. laten doorkoken. Soep met zout en peper op smaak brengen. Lekker met een scheutje ketjap en emping.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ l bospaddestoelenbouillon
1 ui
3 cm verse gember
1 schaaltje shii-takepaddestoelen
4 eetlepels wokolie
1 schaaltje vegetarische roerbakblokjes
1 zak gesneden andijvie
1½ pak mihoen
Dit heb je nodig
wok