Aardappelblokjes met abdijkaas
Aan de slag
Meng de paprika in een kom met de kappertjes. Snijd de korstjes van de kaas en snijd de kaas in plakken van een 1/2 cm dik.
Doe de aardappelblokjes in een kommetje.
Verhit 5 g boter per gourmetpannetje en bak de aardappelblokjes rondom bruin. Bestrooi elke pannetje met een 1/2 tl karwijzaad en dek af met een plakje kaas. Zet de pannetjes onder de gourmetgrill en laat de kaas smelten. Verdeel het paprikamengsel over de pannetjes.
Aardappelblokjes met abdijkaas
bijgerecht
null personen
265 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de paprika in een kom met de kappertjes. Snijd de korstjes van de kaas en snijd de kaas in plakken van een 1/2 cm dik.
Doe de aardappelblokjes in een kommetje.
Verhit 5 g boter per gourmetpannetje en bak de aardappelblokjes rondom bruin. Bestrooi elke pannetje met een 1/2 tl karwijzaad en dek af met een plakje kaas. Zet de pannetjes onder de gourmetgrill en laat de kaas smelten. Verdeel het paprikamengsel over de pannetjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zoetzure paprikareepjes
1 el kappertjes
200 g abdijkaas
225 g voorgekookte aardappelblokjes
20 g boter
2 tl karwijzaad
Dit heb je nodig
gourmetstel