Pannenkoekjes met paddenstoelen en koriander
Aan de slag
In kan pannenkoekmix met melk tot beslag kloppen. Shii-take, bosuitjes en koriander in kom door elkaar scheppen.
In pannetje roerbakolie verhitten en hierin shii-takemengsel al omscheppend 1-2 min. bakken. Afblussen met beetje sojasaus. Pannenkoekbeslag erover schenken. Pannenkoekje bakken tot bovenkant droog is, voorzichtig omkeren en onderkant goudbruin bakken.
Pannenkoekjes met paddenstoelen en koriander
bijgerecht
null personen
200 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kan pannenkoekmix met melk tot beslag kloppen. Shii-take, bosuitjes en koriander in kom door elkaar scheppen.
In pannetje roerbakolie verhitten en hierin shii-takemengsel al omscheppend 1-2 min. bakken. Afblussen met beetje sojasaus. Pannenkoekbeslag erover schenken. Pannenkoekje bakken tot bovenkant droog is, voorzichtig omkeren en onderkant goudbruin bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 portiezakje meergranen pannenkoekmix
300 ml melk
2 bosuitjes
50 g shii-takes
½ zakje verse koriander
0 roerbakolie
0 Japanse sojasaus
Dit heb je nodig
gourmetstel