Raclettekaas met augurkensalsa
Aan de slag
Meng in een kom de blokjes augurk met de mosterd. Schep de ringetjes bosui en de dille erdoor en voeg flink wat versgemalen peper toe. Snijd de korstjes van de kaas, halveer de plakken en leg ze op een schaaltje. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Leg een plakje raclettekaas in een pannetje en laat onder de gourmetgrill smelten. Schep er op het bord wat augurkensalsa op.
Raclettekaas met augurkensalsa
bijgerecht
null personen
230 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng in een kom de blokjes augurk met de mosterd. Schep de ringetjes bosui en de dille erdoor en voeg flink wat versgemalen peper toe. Snijd de korstjes van de kaas, halveer de plakken en leg ze op een schaaltje. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Leg een plakje raclettekaas in een pannetje en laat onder de gourmetgrill smelten. Schep er op het bord wat augurkensalsa op.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 zoetzure augurken
1 tl scherpe mosterd
1 bosuitje
½ el verse dille
0 versgemalen zwarte peper
250 g raclettekaas
Dit heb je nodig
gourmetstel