Visbouillonfondue met venkel
bewaar
bewaar

Visbouillonfondue met venkel

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Venkel schoonmaken en in blokjes snijden, groen bewaren. In pan sjalotten en venkel in olie 5 min. zachtjes bakken. Wijn, fond, 300 ml water en tijm toevoegen. Aan de kook brengen, bouillontabletten erboven verkruimelen en bouillon zachtjes laten doorkoken. Op smaak brengen met grof gemalen peper. Bouillon boven fonduepan zeven. Venkelgroen erboven fijnknippen. Fonduepan en schalen diphapjes op tafel zetten. Schepnetjes telkens vullen, in de bouillon leggen en ingrediënten in paar min. gaar laten worden.

Om in de bouillon te garen: - blokjes kabeljauw- of zeewolffilet - repen tilapia- of roodbaarsfilet - om wortel, courgette of spinazie gerolde scholfilets - ongekookte mosselen - rauwe scampi (diepvries), gepeld - rauwe oesters - sint-jacobsschelpen (coquilles, diepvries)- zeekraal of lamsoren - repen venkel - stukjes bleekselderij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visbouillonfondue met venkel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig