Struisvogelsaté met kokossaus
Aan de slag
Elk biefstukje in 12 stukjes snijden en telkens 3 stukjes aan cocktailprikkers rijgen. In kom sambal mengen met sojasaus en 1 el roerbakolie. Spiesjes hiermee bestrijken en op schaal leggen. In steelpan rest van olie verhitten en knoflook en rode peper even aanfruiten. Rest van marinade, kokosmelk en pinda's erdoor roeren en ca. 5 min. laten sudderen. Overdoen in kom.
In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en 2 spiesjes in 3-5 min. rondom bruinbakken. Wat kokossaus erover scheppen en nog 2 min. meewarmen.
Struisvogelsaté met kokossaus
null personen
195 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Elk biefstukje in 12 stukjes snijden en telkens 3 stukjes aan cocktailprikkers rijgen. In kom sambal mengen met sojasaus en 1 el roerbakolie. Spiesjes hiermee bestrijken en op schaal leggen. In steelpan rest van olie verhitten en knoflook en rode peper even aanfruiten. Rest van marinade, kokosmelk en pinda's erdoor roeren en ca. 5 min. laten sudderen. Overdoen in kom.
In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en 2 spiesjes in 3-5 min. rondom bruinbakken. Wat kokossaus erover scheppen en nog 2 min. meewarmen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 struisvogelbiefstukjes
1 theelepel sambal badjak
2 eetlepels Japanse sojasaus
2 eetlepels roerbakolie
1 teentje knoflook
1 rode peper
200 ml kokosmelk
25 g pinda's
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
gourmetstel