Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225° C en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kabeljauwburgers 12 min. bakken. Peterselie fijnknippen. Mayonaise, mosterd en kappertjes door elkaar roeren. Worteltjes met zout en een mespuntje suiker op smaak brengen en met peterselie omschudden. Visburgers met mosterdmayonaise, frites en worteltjes serveren.
Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
hoofdgerecht
null personen
830 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225° C en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kabeljauwburgers 12 min. bakken. Peterselie fijnknippen. Mayonaise, mosterd en kappertjes door elkaar roeren. Worteltjes met zout en een mespuntje suiker op smaak brengen en met peterselie omschudden. Visburgers met mosterdmayonaise, frites en worteltjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kilo ovenfrites
2 zakjes Parijse worteltjes
2 eetlepels boter
4 kabeljauwburgers
½ zakje verse peterselie
6 eetlepels mayonaise
2 eetlepels Dijon mosterd
1 eetlepel kappertjes