Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
bewaar
bewaar

Kabeljauwburger met mosterdmayonaise

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225° C en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kabeljauwburgers 12 min. bakken. Peterselie fijnknippen. Mayonaise, mosterd en kappertjes door elkaar roeren. Worteltjes met zout en een mespuntje suiker op smaak brengen en met peterselie omschudden. Visburgers met mosterdmayonaise, frites en worteltjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwburger met mosterdmayonaise

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig