Roerbakmie met garnalen
Aan de slag
Tijgergarnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Uien pellen en snipperen. In wok 3 el van olie verhitten. Ui met sambal en laos hierin roerbakken. Groenten toevoegen en 5 min. roerbakken. Roerbakmie en 600 ml warm water erbij doen en geheel roerbakken tot al het water is opgenomen. In koekenpan rest van olie verhitten en garnalen 3 min. bakken. Mieschotel met ketjap en peper op smaak brengen en over vier borden verdelen. Garnalen erop scheppen. Lekker met atjar of een komkommersalade.
Roerbakmie met garnalen
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Tijgergarnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Uien pellen en snipperen. In wok 3 el van olie verhitten. Ui met sambal en laos hierin roerbakken. Groenten toevoegen en 5 min. roerbakken. Roerbakmie en 600 ml warm water erbij doen en geheel roerbakken tot al het water is opgenomen. In koekenpan rest van olie verhitten en garnalen 3 min. bakken. Mieschotel met ketjap en peper op smaak brengen en over vier borden verdelen. Garnalen erop scheppen. Lekker met atjar of een komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak tijgergarnalen
2 uien
5 eetlepels roerbakolie
2 theelepels sambal oelek
1 theelepel gemalen laos
1 zak Chinese roerbakmix
1 pak roerbakmie
3 eetlepels ketjap manis
Dit heb je nodig
wok