Tortilla met paprika en chorizo
bewaar
bewaar

Tortilla met paprika en chorizo

40 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In grote koekenpan 2 el olie verhitten en chorizo op zacht vuur 5 min. uitbakken. Intussen aardappels schoonboenen en in dunne plakjes snijden. Chorizo uit pan nemen. Ui, knoflook en aardappel door bakvet van chorizo in koekenpan scheppen en op laag vuur afgedekt in 10-12 min. gaar maar niet bruin bakken. Af en toe omscheppen. In kom eieren loskloppen met zout en peper naar smaak. Kaas, chorizo, paprika en aardappelmengsel door ei scheppen. Eimengsel direct over bodem van koekenpan verdelen en tortilla op matig hoog vuur 10-15 min. bakken tot bovenkant droog is. Eventueel met behulp van deksel keren en onderkant nog 2-3 min. bakken. Tortilla in pan 10 min. laten afkoelen en in 8 punten snijden. Over vier borden verdelen. Lekker met een frisse salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortilla met paprika en chorizo

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig